Volwassenen (21+)

Volwassenentheater bij CKV Almere

Bij het CKV Almere Volwassenentheater (vanaf 21 jaar) staat spelplezier voorop. Ongemerkt oefenen we de acteer-technieken die later in de voorstelling van pas komen. Improvisatie, samenspel, tekstbehandeling, inleving, verbeelding, van al deze zaken hoef je geen verstand te hebben omdat het sowieso in de cursus aan bod komt.

We maken natuurlijk een voorstelling voor publiek. Een voor alle spelers behapbare uitvoering, waarbij er alle ruimte is om het beste uit uzelf te halen. De bronnen daarvoor zijn toneelteksten en verhalen, maar net zo vaak improviseren we de voorstelling bij elkaar. De ene keer ernstig en dramatisch, maar vaker voert de humor de boventoon. Humor met scherpe randjes, dat wel.

Op de wekelijkse repetities wordt er onderzoekend gespeeld; onderzoek op rol, scène, samenspel, tekst, grote lijnen. En voor je het weet staat de uitvoering voor de deur. Een groot genoegen voor spelers en publiek!

Volwassenentheater bij CKV AlmereOp deze cursus van het CKV Almere Volwassenentheater kunt u zowel met- als zonder acteerervaring terecht. Uiteraard mag u, vrijblijvend, een keer mee komen doen.

Aantal lessen: 37 lessen
Lestarief:€ 457,38  incl. BTW
betaling in 2 termijnen
Start: woensdag 13 september 2017 19.45u-21.30u (DEZE CURSUS IS VOL!) (nog enkele plaatsen op donderdag, zie onder)
donderdag 14 september 2017 19.45u-21.30u

CKV Almere, waar lesgeven een kunst is

DeelDeel op TwitterDeel op Facebook