Redirect van De Kunstlinie – Kunsteducatie Almere

CKV Almere: Het kunstencentrum nieuwe stijl!

U heeft gezocht naar kunstencentrum De Kunstlinie, voor kunsteducatie in Almere. Kunstencentrum De Kunstlinie bestaat echter niet meer, en u bent doorgestuurd naar de site van CKV Almere.

CKV Almere (ontstaan uit De Kunstlinie) is sinds 2013 de enige kunsteducatie instelling van Almere die alle disciplines onder één dak verenigd met uitsluitend gediplomeerde docenten.

De Coöperatie Kunstzinnige Vorming Almere geeft cursussen in alle kunst disciplines. Dit zijn muzieklessendanslessentheaterlessen en lessen beeldende kunst voor kinderenjongeren en volwassenen. Alle docenten zijn hoog opgeleid en gediplomeerd, die naast het lesgeven als uitvoerende kunstenaars werken. CKV Almere is kunstonderwijs op het hoogste niveau.

Naast alle lessen muziekdanstheater en beeldende kunst worden er ook voorstellingen verzorgd door de docenten van CKV Almere. Ook wordt er zoveel mogelijk gezocht naar samenwerkingen, om de diverse disciplines te verbinden. Zo worden er bijvoorbeeld beeldende kunst exposities verbonden met muziek voorstellingen. Binnen de muziek afdeling worden er veel kamermuziek ensembles samengesteld door de docenten. Dit is alleen mogelijk binnen een organisatie als CKV Almere, waar alle disciplines zich onder één dak hebben verzameld.

Deel deze pagina van CKV Almere