Singer/songwriter

Singer/songwriter voor volwassenen bij CKV AlmereMet programma`s als de Beste Singer-Songwriter van Nederland van Giel Beelen en  The Hit wint het presenteren van eigen liedjes aan populariteit. Ook Het KunstPodium proeft onder haar leerlingen de behoefte aan een cursus Singer-songwriter.

Schrijf je eigen hit! 
Zingen, muziek schrijven, jezelf begeleiden én je publiek weten te raken: dat moet singer-songwriters allemaal kunnen. Tijdens de cursus singer-songwriter leren beginnende songwriters in tien lessen de grondbeginselen van het schrijven van een eigen lied. Aan het eind van elke les doen we een kleine presentatie in het theater van Almere waar ook de lessen zullen plaatsvinden.

Tijdens de cursus wordt aandacht besteed aan theorie, luisteren en analyseren, componeren, musiceren en presenteren en elkaar inspireren. Dit gebeurt vooral op een praktische en interactieve wijze. Daarnaast komen er tips voorbij over goede studio`s,waar op te nemen en waar niet, waar haal je je inspiratie vandaan ,hulp bij eigen traject om verder te komen. De lessen zijn in principe bedoeld voor volwassenen vanaf 21 jaar, die al zingen en/of enige ervaring hebben met gitaar of piano. Mocht je erg weinig ervaring hebben maar wel mee willen doen neem dan even contact met ons op zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden om in te stromen.
Aantal lessen: 10 lessen van 30 of 45 min. per week/ 2 of 3 leerlingen per groep
Lestarief : € 196,02 incl. BTW
Start: bij voldoende aanmeldingen op iedere vrijdag of zaterdagmiddag vanaf 16 september 2017
Privé lestarief: € 242,00 incl. BTW

Singer/Songwriter voor anderstaligen

Wat is er nou beter om een taal te leren dan een taal te zingen?
Daarom, spreek je de nederlandse taal een beetje of helemaal nog niet, dan is deze cursus buiten leerzaam ook nog eens ontzettend leuk want muziek verbindt.
aantal lessen: 10 lessen van 30 of 45 min. per week bij 2 of 3 leerlingen per groep
lestarief: €162,-
start: bij voldoende aanmeldingen op iedere donderdag of vrijdag vanaf 14 september 2017

DeelDeel op TwitterDeel op Facebook