Volwassenen (21+)

Muziekles voor volwassenen

Niet alleen naar muziek luisteren is leuk, door het zelf ook te maken, geniet je en vergeet je even waar je bent. Ook al heb je nog maar net les, je kunt al snel de mooiste liedjes spelen. Wil je een keer met andere volwassenen muziek maken en op de bühne staan, doe dan mee in een ensemble, popgroep.

Instrumentaal en vocaal onderwijs instrumenten en zang

Muzieklessen en zanglessen biedt CKV Almere al aan voor volwassenen vanaf  21 jaar. Er is een grote keuze aan instrumenten en lesvormen. Gediplomeerde docenten gebruiken de nieuwste methoden om de volwassenen naast het plezier in muziek maken, alle facetten van het musiceren bij te brengen en een gedegen ondergrond mee te geven op het gekozen instrument. De volwassenen kunnen kiezen uit klassiek of pop en groepsles of individuele les. De volwassenen krijgen ook een bredere kijk op kunst mee, zodat zij muziek een plek kunnen geven binnen de verschillende kunstvormen.

Een instrument voor elk volwassene
Bij CKV Almere kunnen volwassenen les krijgen op bijna alle instrumenten. We vragen aan de volwassenen te oefenen op hun instrument en regelmatig naar de les komen. De volwassenen hebben wel lesboeken nodig (die echter niet bij het cursusgeld zijn inbegrepen).

Op de bühne staan met optredens, presentaties en concerten
CKV Almere biedt vele presentatiemogelijkheden, instrumentale presentatieavonden en muzikale projecten. Naast de instrumentale lessen kent CKV Almere ook de mogelijkheid om mee te spelen of te zingen in diverse ensembles en koren.

Begin op elk moment met het maken van muziek
CKV Almere adviseert een startdatum aan het begin van het cursusjaar, maar tussentijds starten met een cursus is ook mogelijk. Bijna alle instrumentale lessen worden gegeven in Almere Stad en enkele in Almere Buiten.

CKV Almere, waar lesgeven een kunst is

DeelDeel op TwitterDeel op Facebook