Jongeren (12-21 jaar)

Muziekles voor jongeren

Drummen

Hoorn trioNiet alleen naar muziek luisteren is leuk, door het zelf ook te maken, geniet je en vergeet je even waar je bent. Ook al heb je nog maar net les, je kunt al snel de mooiste liedjes spelen. Wil je een keer met andere kinderen muziek maken en op de bühne staan, doe dan mee in een ensemble, popgroep of kinderkoor. Heb je talent, dan zijn er talentenklassen klassiek en pop, waarin je een echte artiest wordt.

 

Instrumentaal en vocaal onderwijs Instrumenten en zang
Muzieklessen en zanglessen biedt CKV Almere al aan voor jongeren tussen  12 en 21 jaar. Er is een grote keuze aan instrumenten en lesvormen. Gediplomeerde docenten gebruiken de nieuwste methoden om de kinderen naast het plezier in muziek maken, alle facetten van het musiceren bij te brengen en een gedegen ondergrond mee te geven op het gekozen instrument. De kinderen kunnen kiezen uit klassiek of pop en groepsles of individuele les. De kinderen krijgen ook een bredere kijk op kunst mee, zodat zij muziek een plek kunnen geven binnen de verschillende kunstvormen.

Een instrument voor alle jongeren
Bij CKV Almere kunnen jongeren les krijgen op bijna alle instrumenten. We vragen aan de jongeren te oefenen op hun instrument en regelmatig naar de les komen. De jongeren hebben wel lesboeken nodig (die echter niet bij het cursusgeld zijn inbegrepen).

Op de bühne staan met optredens, presentaties en concerten
CKV Almere biedt vele presentatiemogelijkheden, instrumentale presentatieavonden en muzikale projecten. Naast de instrumentale lessen kent CKV Almere ook de mogelijkheid om mee te spelen of te zingen in diverse ensembles en koren.

Begin op elk moment met het maken van muziek
CKV Almere adviseert een startdatum aan het begin van het cursusjaar, maar tussentijds starten met een cursus is ook mogelijk. Bijna alle instrumentale lessen worden gegeven in Almere Stad en enkele in Almere Buiten.

CKV Almere, waar lesgeven een kunst is

DeelDeel op TwitterDeel op Facebook