Muziek

Muziekles in Almere voor kinderen, jongeren en volwassenen

Drummen

Voor iedereen van 0 tot 100 jaar!

Pianospelen, naar Mozart luisteren en dubstep hebben één ding met elkaar gemeen – ze zijn een verrijking voor het brein! Professor Scherder

Bij het CKV Almere kunt u terecht voor muziekles in alle muziekstijlen en instrumenten. U kunt leren zingen of een instrument leren bespelen op allerlei niveaus: van beginner tot gevorderde. U leert alles over musiceren en u krijgt een gedegen ondergrond mee, waarbij het leren bespelen van een instrument (of zang) centraal staat met vele mogelijkheden tot samenspel.

Er is een ruime keuze in opleidingen klassiek, pop, jazz, en wereldmuziek samengesteld: instrumentale en vocale jaaropleidingen, koren, orkesten, een jazzcombo en zelfs een bigband. Cursisten kunnen kiezen tussen verschillende soorten groepslessen, individuele lessen of geheel op maat met de lessenknipkaart. Voor hen die weinig tijd hebben, is het mogelijk om één keer per twee weken een cursus te volgen.

Al onze docenten zijn opgeleid aan één van de nederlandse conservatoria en hebben allemaal hun diploma. Dit maakt hen tot zeer goed gekwalificeerde topdocenten.

CKV Almere, waar lesgeven een kunst is

DeelDeel op TwitterDeel op Facebook