Speciale aanbieding KAF

CKV Almere is zeer verheugd om al onze cursisten gebruik te laten maken van grote kortingen op speciaal geselecteerde series van KAF.

Om gebruik te maken van deze aanbieding vul dan onderstaand formulier in. Je ontvangt dan binnen enkele dagen de voucher om de kaarten aan te schaffen bij de kassa van KAF.
Let op! Deze aanbieding is uitsluitend bestemd voor cursisten van CKV Almere, er zal dan ook een controle op naam plaatsvinden bij de aanvraag van een voucher en er kan om een identiteitsbewijs worden gevraagd bij de kassa van KAF.

We hebben ook regelmatig andere korting acties in samenwerking met KAF. Klik hier om deze acties te zien.

Klik hier om door te gaan naar het formulier.

Toneel serie: 3 voorstellingen voor €35,- i.p.v. €50,50:

 • Extreem: Extreem gaat over een extreemrechtse jongen die door geweldpleging tegen moslims in de gevangenis terecht komt. Daar komt hij tot inzicht dat haat zijn leven niet beter heeft gemaakt en hem ook nooit gelukkiger zal maken. Vervolgens probeert hij uit dit extreemrechtse milieu te komen. Maar dit blijkt moeilijker dan hij tevoren had ingeschat.
  www.kaf.nl/extreem
 • Role Model: In ROLE MODEL staat een groep jonge vrouwen samen sterk. Mannelijk, vrouwelijk, onverschrokken, rauw, zacht. Door ook hun kwetsbaarheid te tonen, stralen ze een ongekende kracht uit. Zo laten ze zien hoe mooi het is om trots te zijn op jezelf.
  www.kaf.nl/rolemodel
 • Dit is Almere: Wie is de Nederlander? Bestaat er zoiets als dé Nederlandse volksaard? En wat zijn onze volkomen- maar vooral onvolkomenheden? Marcel van Roosmalen, Roelof de Vries en Jan Dirk van der Burg doen in Dit Is Almere een poging hier het antwoord op te vinden.
  www.kaf.nl/ditisalmere

Muziek serie: 3 voorstellingen voor €65,- i.p.v. €79,-:

 • Thijs Borsten & Izaline Calister: Na acht seizoenen De Uitdaging bouwt Thijs Borsten verder aan een concertserie Thijs Borsten & muzikale gasten vanuit zijn interesse voor bijzondere collega-muzikanten. Dit seizoen ontvangt Thijs zangeres Izaline Calister, afkomstig uit Curaçao.
  www.kaf.nl/thijsborsten
 • The story of George Michael: Op veler verzoek komen Charly Luske en zijn steengoede live-band nog een seizoen terug met het programma waarin zij de grootste hits en het verhaal van George Michael brengen. Met songs als Freedom, Faith en Careless Whisper en eerder materiaal van Wham! zullen de zalen opnieuw op zijn kop worden gezet.
  www.kaf.nl/thestoryofgeorgemichael
 • Dominic Seldes: Dominic Seldis maakte zich de afgelopen jaren ongekend populair door de AVROTROS-serie Maestro, als presentator van De Nieuwe Stradivarius en Het Orkest van Nederland. Sindsdien is Dominic Nederlands favoriete Engelsman. Als contrabassist, dirigent en presentator laat Dominic geen gelegenheid voorbijgaan om klassieke muziek te promoten onder een zo breed mogelijk publiek.
  www.kaf.nl/dominicseldes

Jeugd: 3 voorstellingen voor €30,- i.p.v. €44,50:

 • Griezelbus on tour: Een kijkje nemen in de echte Griezelbus, dansen op swingende muziek, naar spannende verhalen luisteren, Paul van Loon in het echt ontmoeten, met hem op de foto gaan en ook nog een handtekening scoren voor in je boek. Het kan allemaal bij De Griezelbus on tour!
  www.kaf.nl/griezelbus
 • Hip Hop Hoera: Een voorstelling waarin kinderen vol overgave meegaan, een speelse uitnodiging vanuit de aantrekking èn de sociale waarden van de hiphopcultuur.
  www.kaf.nl/hiphophoera
 • Eet je bord leeg: Een culinaire choreografie met K-pop-pepers, fitness-frieten en kunstzinnige komkommers en de desillusie van een conflictloze keukentafel. Een heerlijk hapje voor fijnproevers van 4 tot 104.
  www.kaf.nl/eetjebordleeg

Comedy: 3 voorstellingen voor €45,- i.p.v. €57,50

Anne Neuteboom – Kijk haar gaan (reprise): Anne Neuteboom studeerde af aan de Koningstheateracademie in 2013 en won de jury- en publieksprijs van Cameretten in 2015. Ze ging succesvol in première met Weg in 2016 en vond zichzelf in 2018 weer helemaal opnieuw uit met Kijk haar gaan.
www.kaf.nl/anneneuteboom

Sara Kroos – Verte: Ze is grof, ze is direct, ze maakt je aan het lachen om de ergste dingen en ze heeft een klein hartje.Sara Kroos pakt extra uit met haar nieuwe show: Verte! Verte gaat over vooruit kijken, verder denken. En hoe ver kun je gaan? Verte is een show als een rollercoaster en als je na afloop naar buiten stapt, ben je lekker door elkaar geschud en kun je er weer fris tegenaan.
www.kaf.nl/sarakroos 

Johan Fretz – Toriman – This Ain’t Cabaret But I Like It: Een unieke mengeling van speech, muziek, vertelling, humor en spoken word, waarin Fretz het ritme van deze tijd probeert te vangen. Toriman – This Ain’t Cabaret But I Like It, is een zinderende performance, die je omver schudt en nog lang in je hart nagalmt.
www.kaf.nl/johanfretz

Aanbieding KAF voor CKV Almere

 • Wij hebben het e-mailadres nodig om de voucher toe te kunnen sturen.
  Je kunt 1 één, meerdere of alle series kiezen. Je ontvangt een voucher met de keuze die je bij de kassa van KAF in kan wisselen voor de kaarten van de serie(s)
Deel deze pagina van CKV Almere