Zangensemble klassiek – Vocapella

Vocapella

klassiek zangensemble

Vocapella tijdens Korenfestival in Weesp

Klik hier om door te gaan naar het inschrijfformulier.

Vocapella is een meerstemmig dames-zang-ensemble .We zingen vooral klassieke muziek uit alle tijden en in verschillende talen . Om ons repertoire te verbreden zingen we ook af en toe close harmony liedjes. We zingen a capella en ook aan de piano begeleid door onze dirigente Friederike Wöllisch.

Ons ensemble , dat momenteel uit 13 enthousiaste en betrokken zangeressen bestaat ,is geschikt voor cursisten die graag op niveau in een koor willen zingen. Het is een uitstekende aanvulling op de lessen zang klassiek , maar staat ook open voor dames met een mooie stem met liefst wat koorervaring.
Meerdere keren per jaar geven we een uitvoering op kleine schaal , bv op de open dagen van de CKV, in de nieuwe bibliotheek ,  op een korenfestival , of in samenwerking met andere koren . We hebben ons aangemeld bij de koorbiennale in Haarlem op 29 juni en hopen in een hofje te mogen zingen .
Onze repetitieavond is maandag van 19.30u – 21.15u , 37 keer per jaar. Start : 2 september . Lestarief : 315 euro . De betaling kan ook in termijnen.
Bij belangstelling kan je 1 proefrepetitie gratis bijwonen.

Aantal lessen: 37 lessen

Lestarief: € 315,- per jaar
Betaling in termijnen is mogelijk, dit in overleg met de betreffende docent
Start: maandag 24 augustus 2020 19.30u-21.15u in het gebouw van het KAF in Almere Stad (Esplanade 10; 1315 TA Almere)

Interesse? Je kunt altijd een keer komen kijken op maandagavond!

Vocapella op de koorbiënnale in Haarlem op 1 juli 2017

Op 1 juli jl. was een deel van ons koor ‘Vocapella’ aanwezig op de negende editie van de koorbiënnale in Haarlem: een groot evenement voor koren uit het hele land met verschillende activiteiten en uitvoeringen op binnen- en buitenlocaties.
Vocapella volgde 2 workshops tijdens de zogenaamde kwartettendag. Onder leiding van de coaches Merel Martens en de leden van DamaskVocal Quartet hebben we in een ontspannen sfeer hard gewerkt om onze vaardigheden bij te schaven.

Vocapella
In de namiddag bezochten we enkele miniconcertjes van andere ensembles tijdens de hofjesconcerten. Ook wij gaven een korte presentatie in een van de mooie hofjes die de stad Haarlem rijk is. Als afsluiting van deze mooie, muzikale dag hebben we het bekende mannenkoor The Gents nog beluisterd op de Oude Groenmarkt. Het was een erg leuke dag en we hebben veel bijgeleerd; een hoogtepunt van dit muzikale jaar voor Vocapella.

Deel deze pagina van CKV Almere