Pré-Talentenklas & Talentenklas

Talentvolle en gemotiveerde leerlingen kunnen deelnemen aan de pré-talentenklas. In deze groep word je voorbereid op de talentenklas dans. Er wordt extra aandacht besteed aan techniekpodiumpresentatiediversiteit en je bouwt een repertoire op.

Klik hier om door te gaan naar het inschrijfformulier.

In de pré-talentenklas heb je twee keer per week dansles van verschillende docenten: op maandag van Nora Palossy en op vrijdag van Zeni Winter. Tijdens deze lessen worden er verschillende dansstijlen beoefend: modern, jazz, pop/showmusical en verschillende urbanstylen, zoals hiphop fast, lyrical hiphop, L.A.-style en natuurlijk streetdance. Daarnaast moet je beschikbaar zijn voor een aantal optredens per jaar.

Toelating tot de pré-talentenklas gaat in overleg met de docent.

Aantal lessen: 37 lessen
Lestarief: € 412,-
Betaling in termijnen is mogelijk, dit in overleg met de betreffende docent
Start: maandag 3 september + vrijdag 7 september 2018 17:45u – 18:45u

Talentenklas dans
Wil je naar de dansacademie en heb je er alles voor over om nóg beter te worden? Dan kan je naar de speciale talentenklas. Leerlingen van de talentenklas worden extra begeleid om hun talent optimaal te ontwikkelen. Talentvolle en gemotiveerde leerlingen kunnen deelnemen aan de pré-talentenklas. Er wordt extra aandacht besteed aan techniek, podiumpresentatie, diversiteit en je bouwt een repertoire op. In de talentenklas heb je twee keer per week dansles van verschillende docenten: op maandag van Nora Palossy en op vrijdag van Zeni Winter. Tijdens deze lessen worden er verschillende dansstijlen beoefend: modern, jazz, pop/showmusical en verschillende urbanstylen, zoals hiphop fast, lyrical hiphop, L.A.-style en natuurlijk streetdance. Daarnaast moet je beschikbaar zijn voor een aantal optredens per jaar. Toelating tot de talentenklas kan via een auditie.

Toelating tot de talentenklas gaat in overleg met de docent.

Aantal lessen: 37 lessen
Lestarief: € 412,-
Betaling in termijnen is mogelijk, dit in overleg met de betreffende docent
Start: maandag 3 september 2018 + vrijdag 7 september 2018 19:00u – 20:00u

Alle docenten van CKV Almere zijn volledig gediplomeerd en zijn volop bezig in de muziekpraktijk. Kijk op de agenda waar onze docenten optreden!