Felix Justin – docent piano

Felix Justin - pianoFelix Justin werd geboren in Surabaja, Indonesië. Op vierjarige leeftijd kreeg hij zijn eerste pianolessen, daarna studeerde hij piano aan de Yamaha Music School en won prijzen in verschillende Yamaha Piano Concoursen.

Felix heeft zowel zijn bachelor- als zijn masterstudie cum laude behaald aan het Utrechts Conservatorium, waar hij studeerde bij Henry Kelder. In 2015 won hij de eerste prijs van de VriendenCultuurPrijs in Tilburg. Felix heeft ook een beurs gekregen van ErasmusPlus voor een jaar studie in het buitenland, waardoor hij van 2015 tot 2016 aan het Royal College of Music, Londen en de Musik und Kunst Privatuniversität, Wenen kon studeren. Felix nam deel aan masterclasses van o.a. Daniël Wayenberg, Barbara Grajewska, Elisabeth Leonskaja, Daniel Blumenthal, en John Lill.

Zijn interesse in uiteenlopende soorten muziek brengt hem ertoe te werken met zangers, koren, saxofonist, en kamermuziekensembles. Sinds 2014 vormen Felix en Satriya Krisna (tenor) het Samsakta Duo en dit duo heeft prijzen van het International Student Lied Duo Concours 2017 gewonnen. Als solist en kamermusicus speelde hij in verschillende concertzalen in binnen- en buitenland, zoals in het Concertgebouw Amsterdam, De Doelen Rotterdam, TivoliVredenburg Utrecht, Stadsschouwburg Tilburg, Gedung Kesenian Jakarta, Indonesië, en Kolarac Hall Belgrado, Servië.

De vrijheid om je uit te drukken, contact the onderhouden, en de schoonheid van de piano heeft Felix hoog in het vaandel. Voor hem is de piano niet alleen een instrument, maar ook een medereiziger waarmee hij zijn verhalen deelt. Hij is een enthousiaste gids voor studenten die meer van hun instrument willen genieten, en hij zet zich volledig in voor de ontwikkeling van pianotalent. Felix heeft al ervaring in het lesgeven zowel beginners als gevorderden. Alle leeftijden zijn welkom!.

Voor meer informatie over Felix, klik hier: www.felixjustin.com

Deel deze pagina van CKV Almere