CKV nieuwsbrief zomer 2017

Beste cursist, ouders en andere fans,

Het wordt weer stil in het CKV de komende weken. De laatste lessen zijn gegeven, de laatste “für Elise” klinkt vanaf de vleugel in de hal en de expositie in de gangen is weer weggehaald. Kortom, het seizoen ’16 – ’17 zit erop.
Allereerst willen we alle cursisten hartelijk bedanken voor hun vertrouwen in het CKV.
Afgelopen jaar was alweer het vierde jaar van onze zelfstandige coöperatie en dat geeft moed voor de toekomst. Volgend jaar mei vieren we ons eerste lustrum en we hopen dat met zo veel mogelijk cursisten te doen.
We blijven een dynamische organisatie en hopelijk worden we ieder jaar een beetje beter. Mocht je zelf nog een tip hebben waar we wat mee zouden kunnen, stuur dan even een mailtje naar het CKV. We nemen alle opmerkingen serieus, we zijn er immers voor de klant.

Mailen naar het CKV is trouwens iets wat noodzakelijk is om de cursus die nu gevolgd wordt door te laten lopen.  Vanwege de “wet van Dam” mogen we lesjaren niet stilzwijgend verlengen. We moeten jullie dus vragen om weer even het inschrijfformulier op de site in te vullen en aan ons op te sturen (klik hier)  Na inschrijving kan de docent dan z´n rooster maken en vervolgens stuurt hij/zij een mailtje met de voorgestelde lestijd. Docenten sturen die mail graag zo laat mogelijk om roosterwijzigingen tot een minimum te beperken, maar in de eerste week van september moet het toch wel duidelijk zijn. Mocht je dan nog niets gehoord hebben, laat het dan even weten.

De open dag van 10 juni was een groot succes. Dat is niet zomaar een standaard zinnetje, het was ook echt zo. Het was druk, gezellig, prachtig weer en er waren veel nieuwe cursisten. De dag leverde zoveel positiefs op dat we op 30 september op herhaling gaan. We organiseren dan onze seizoensopening. Iets bescheidener dan in juni maar wel met openbare lessen, optredens, info balie en een meet & greet met al onze docenten.
Dus voor de agenda: 30 september 11.00 tot 16.00 uur open dag CKV.

Nu gaan we aan de grote schoonmaak van de lokalen, worden de piano´s weer gestemd en vervangen/repareren we alles wat kapot of afgeschreven is. Als alles er dan weer tip-top bijstaat kunnen we met de eerste lessen beginnen op maandag 11 september.

Iedereen een heel fijne zomer en graag tot in september.

Het CKV team

DeelDeel op TwitterDeel op Facebook