Partners en sponsors

Met trots presenteert CKV Almere zijn partners en sponsors op deze pagina. Al onze partners en sponsors zijn van groot belang om onze activiteiten zo divers te houden zoals ze nu zijn. Er is echter nog steeds behoefte aan meer ondersteuning. Denkt u of uw bedrijf op enige wijze ondersteuning te kunnen bieden, niet persé op financieel gebied, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Partners en sponsors

 • Stichting AJSO

  Het Almeers Jeugd Symfonie Orkest èn AJSO Strijkersklas, de AJSO Orkestklas en het AJSO Juniororkest tezamen in 1 stichting. Veel van onze cursisten muziek zitten in één van deze orkesten van de stichting Almeers Jeugd Symfonie Orkest

 • Kunstlinie

  De Kunstlinie, onze culturele partner in hetzelfde gebouw.

 • EveNaarHuis

  Buurtontmoetings centrum, onderdeel van De Schoor, Welzijnswerk Almere. Onze locatie in Almere Buiten. Nu nog slechts enkele instrumentale cursussen, maar we zoeken naar uitbreiding.

 • Hensel Hosting

  Hensel Hosting biedt betrouwbare webhosting, maatwerk oplossingen en ongelofelijke service voor webdesigners wereldwijd. Zij geven al ondersteuning voor de hosting van de website sinds de oprichting van CKV Almere.

 • Stichting Muziektalent Almere

  Talenten en jong talenten in hun ontwikkeling helpen en stimuleren alles uit hun talent te halen wat erin zit. Een groot aantal cursisten van CKV Almere hebben al ondersteuning ontvangen van deze stichting.

 • Kleur in cultuur

  Stichting KLEURinCULTUUR is als culturele partner gevestigd in gebouw de Kunstlinie en biedt laagdrempelig kunst- en cultuuraanbod op scholen en in wijken met de Kunstbus en Combinatiefuncties. Veel CKV docenten werken ook voor KLEURinCULTUUR. KLEURinCULTUUR is winnaar van de prijsvraag Rondje Weerwater. Zie www.growinggreencities.nl

 • Artiest & Design

  Adviseur in online marketing en andere online zaken, voor artiesten (muziek, theater, dans en beeldende kunst). Websites voor schappelijke prijzen gemaakt in het CMS WordPress. Ontwikkelaar en beheerder van de website van CKV Almere.

 • Jeugdfonds cultuur Almere

  Dankzij het jeugdcultuurfonds Almere kunnen jaarlijks honderden Almeerse kinderen uit gezinnen met een minimum inkomen, meedoen aan muziek-, dans-, toneel-, teken- of schilderlessen.

Voor meer informatie over onze partners en sponsors, klik op het logo.

Deel deze pagina van CKV Almere