Dameskoor klassiek

Vocapella
Vocapellaklassiek zangensemble

Vocapella is een 3 of 4 stemmig dames-zangensemble. We zingen muziek uit alle tijden en in verschillende talen. Dit gemengde dameszangensemble is voor cursisten die graag op niveau in een koor willen zingen. Het is een uitstekende aanvulling op de lessen zang klassiek, maar staat ook open voor cursisten met een mooie stem.

Vocapella zangensemble

 

Aantal lessen: 37 lessen
Lestarief: € 310,- per jaar
Betaling in termijnen is mogelijk, dit in overleg met de betreffende docent
Start: maandag 11 september 2017 19.30u-21.15u

‘Vocapella op de koorbiënnale in Haarlem op 1 juli 2017.

Op 1 juli jl. was een deel van ons koor ‘Vocapella’ aanwezig op de negende editie van de koorbiënnale in Haarlem: een groot evenement voor koren uit het hele land met verschillende activiteiten en uitvoeringen op binnen- en buitenlocaties.
Vocapella volgde in de ochtend 2 workshops tijdens de zogenaamde kwartettendag. Onder leiding van de coaches Merel Martens en de leden van Damask Vocal Quartet hebben we in een ontspannen sfeer hard gewerkt om onze vaardigheden bij te schaven.

Vocapella na afloop concert in Hofje in de groene tuinen

In de namiddag bezochten we enkele miniconcertjes van andere ensembles tijdens de hofjesconcerten. Ook wij gaven een korte presentatie in een van de mooie hofjes die de stad Haarlem rijk is. Als afsluiting van deze mooie, muzikale dag hebben we het bekende mannenkoor The Gents nog beluisterd op de Oude Groenmarkt.
Het was een erg leuke dag en we hebben veel bijgeleerd; een hoogtepunt van dit muzikale jaar voor Vocapella.

DeelDeel op TwitterDeel op Facebook