Korting op een magazine

CKV Almere mag alle cursisten een korting geven op een jaar abonnement op de magazines Luister, Dans magazine, Scènes, Heaven en BK informatie.

In de bevestings mail die u ontvangt na inschrijving staat een link met een wachtwoord die rechtstreeks naar een pagina leidt om u in te schrijven voor een abonnement. Alle cursisten die zich al ingeschreven hebben kunnen zeer binnenkort een mail verwachten met dezelfde link. Klik hier om naar deze pagina te gaan.

Bent u al cursist maar het wachtwoord kwijt? Stuur ons via de contactpagina een berichtje en we zullen de code zo snel mogelijk toesturen.

Luister magazine Het magazine Luister voor klassieke muziek liefhebbers is nu voor 8 nummers inclusief CD geen €49,95 maar slechts €29,95!
Heaven magazine Het magazine Heaven voor liefhebbers van lichte muziek (pop, rock, roots, world, blues en jazz) is nu voor een jaar abonnement geen €32,40 maar slechts €22,50
Dans magazine Het magazine Dansmagazine voor liefhebbers van dans is nu voor een jaar abonnement geen €39,95 maar slechts €17,50
Scènes Het magazine Scènes voor liefhebbers van toneel, dans, muziektheater, cabaret en musical is nu voor een jaar abonnement geen €29,95 maar slechts €15,-
BK informatie Het magazine BK informatie voor liefhebbers van beeldende kunst is nu voor een jaa abonnement geen €…. maar slechts €…. (wordt later bekend)
DeelDeel op TwitterDeel op Facebook